Hedetoftvej 55, 6857 Blåvand

Lyst og velholdt fritidshus med naturskøn beliggenhed

Er I på udkig efter et hyggeligt og velholdt fritidshus med en skøn beliggenhed ud mod heden? Så tag lige et kig på dette dejlige fritidshus på Hedetoftvej 55 i Blåvand. Huset ligger på en dejlig naturgrund med masser af træer og desuden, er her ikke langt fra centrum af Blåvand, og I har kun ca. 700 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra adressen.

Når man træder ind i fritidshuset mærker man straks, at her får man den helt rette sommerhusstemning. Her venter jer nemlig en lys og hyggelig indretning og fra det pæne køkken er der en fantastisk udsigt over naturen.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue med brændeovn og spiseplads.

Det ene af husets 3 værelser har adgang fra stuen, og de 2 andre ligger i forbindelse med en fordelingsgang hvorfra, der også er adgang til et lyst og pænt badeværelse.

På de solrige dage indbyder den delvis overdækkede terrasse til masser af hygge. Her kan man finde sig godt til rette og nyde varmen og nyde synet af både fugle, egern og rådyr, som ofte kan ses på grunden. På modsatte side af huset er der også en dejlig morgenterrasse, hvor de første solstråler kan nydes sammen med morgenkaffen.

Et virkelig dejligt fritidshus med en skøn beliggenhed, som vi glæder os til at fremvise til jer!

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Esmark for 2023. Forventet lejeindtægt i 2023 er på kr. 100.391,00 til ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.