Vestervænget 2, Ho, 6857 Blåvand

Yderst velholdt kvalitetshus beliggende i det naturskønne Ho

Trænger I til at koble af fra den travle hverdag i rolige omgivelser? Så er dette kvalitets sommerhus, opført af Høj Byg Varde, beliggende på en stor og ugeneret grund i Ho tæt på Blåvand det helt rigtige valg!


Den 3.126 m2 store og velholdte grund er omgivet af høje træer, så man er godt afskærmet fra omverdenen. De gode, delvis overdækkede terrasser med markiser, indbyder til afslapning og grill og på grunden er der god plads til boldspil og leg. På grunden er der et rigtig godt og stort redskabsrum på ikke mindre end 24 m2 med masser af opbevaringsmuligheder m.m.


I det dejlige og velholdte sommerhus på 118 m2, er der med 4 værelser, samt 2 badeværelser god plads til 8 personer. Huset er lyst og moderne indrettet og de store vinduespartier sørger for et fantastisk lysindfald. Huset har i 2021 fået installeret en ny varmepumpe samt en ny brændeovn ligesom gulvvarmen kan fjernstyres via mobiltelefonen.


Fra den store og flotte entre er der adgang til husets værelser samt de to badeværelser. Det største af de 2 badeværelser er indrettet med både sauna og spabad, så her er der rig mulighed for at nyde godt af lidt ekstra wellness. Husets rummelige og lyse køkken ligger i åben forbindelse med spiseafdelingen og den dejlige stue hvor brændeovnen sørger for den helt rigtige sommerhusstemning på de kolde vinterdage.


Alt i alt et rigtig dejligt sommerhus, som I godt kan glæde jer til at se.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale med Esmark foreligger. Forventet lejeindtægt til sælger er kr. 131.454,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.