Søndertoften 60, Ho, 6857 Blåvand

Dejligt poolhus med skøn beliggenhed tæt på golfbanen og Ho Bugt

Dette velholdte poolhus er ikke bare rummeligt, det er også yderst lyst, imødekommende og velindrettet. Og såvel størrelsen på både hus og grund som beliggenheden gør, at fritidshuset er særdeles velegnet til udlejning, ligesom det gør det muligt, at samle den store familie til sommerhushygge.

Huset ligger særdeles godt placeret tæt på den skønneste natur nær Ho Klitplantage og i meget kort afstand til den eftertragtede Blåvandshuk Golfbane og den fantastiske Ho Bugt.

Selve planløsningen giver dig et opholdsafsnit, som består af et dejligt køkken, alrum og stue ud i ét. Den hyggelige stue er udstyret med en dejlig karnap, som sørger for ekstra lys imens varmepumpen og brændeovnen sørger for varmen, og den helt rigtige sommerhusstemning. Fra spiseafdelingen er der adgang til et af huset i alt 5 værelser.

Fra det åbne opholdsafsnit kan du slå dobbelte døre op til en lækre wellness-afdeling, som rummer pool, sauna og spa samt et badeværelse. Bemærk, at der er installeret en luft til vand varmepumpe, som gør opvarmningen af poolen mere økonomisk.


Fra entreen er der adgang til en fordelingsgang, og her er der yderligere fire værelser, samt et mindre bryggers og et pænt badeværelse.


Det velafskærmede og sydvestvendte terrassemiljø er der på praktisk vis udgang til fra både opholdsafdelingen og poolområdet.


UDLEJNING:
Udlejningsaftale med Feriekompagniet foreligger. Lejeindtægt til sælger i 2022 var på kr. 220.642,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.