Søren Gades Mark 5A, 6857 Blåvand

Super lækkert aktivitetshus på dejlig naturgrund

Nu har du muligheden for at erhverve dette super lækre aktivitetshus fra 2020. Huset er beliggende på en super dejlig naturgrund i et roligt område i Blåvand og er opført af den lokale tømrermester Michael Høj, som er kendt for kvalitetsbyggeri.

Det flotte fritidshus komplementeres indvendigt af veldindrettede, højloftede, lyse rum. Særligt den store stue med åbent køkken og spiseafdeling, tiltrækker sig opmærksomhed. Det samme gælder for det store aktivitetsrum, hvor der både er mulighed for at spille en omgang billiard eller bordtennis. Her er der også tænkt på en "Gamer-plads", så intet er udeladt ! Huset byder ligeledes på fire rummelige soveværelser og to flotte badeværelser begge med dobbeltbrus.

Den flotte store fliseterrasse er oplagt til masser af grillaftener, og skulle duggen begynde at lægge sig, er de ca. 18 m2 overdækkede. Her er der endvidere monteret udebrus og infrarøde lavenergi-terrassevarmere - som sagtens kan forlænge ude aftenerne med flere timer. Den store lækre udendørs Jacuzzi indbyder til hyggelige timer såvel om sommeren som om vinteren. Bemærk, denne opvarmes af varmepumpen.


Huset byder på et væld af ekstra lækkerier. Her kan bl.a. nævnes "SmartHome" appstyret gulvvarme, kalenderprogrammering af varme som kan bruges til at varme i de billigere perioder, hvis huset skulle stå ubenyttet. Brændeovnen er med friskluftsindtag udefra. Dette er med til at sikre mod undertryk og røgudslag i huset. Der er ligeledes forberedt til ladestander med kraftstik i indkørslen. Netkabel er fremført, hvis man ønsker powermeter og loadbalancing på ladestanderen. Huset opvarmes med luft til vand varmepumpe som kan fjernstyres. - mere optimalt kan det ikke gøres!


UDLEJNING.: Der foreligger udlejningsaftale med Esmark. Udlejningsbudget foreligger. Forventet lejeindtægt til ejer kr. 281.792,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.