Hans Thuesensvej 11B, 6857 Blåvand

Super skønt fritidshus på ikke mindre end 269 m2 og med kanon beliggenhed

Vi har nu fornøjelsen af at kunne præsentere dette fantastisk charmerende fritidshus med kanon beliggenhed til både strand og by.

Huset på Hans Thuesensvej 11B rummer ikke mindre end 269 m2 fordelt på 2 plan og har de sidste år gennemgået en del større renoveringer. Som noget af det vigtigste skal der nævnes, at der i 2019 er etableret et stort nyt jordvarmeanlæg ligesom taget ligeledes blev skiftet i 2020.

Allerede i det øjeblik, man træder ind af døren i den rummelige entre, kan man mærke den energi, der er lagt i at supplere gammelt og nyt, så det harmonerer perfekt. Husets "hjerte" er det fantastiske køkken-alrum, som emmer af god stil og ren hygge. Det lækre HTH køkken har ikke mindre end 2 ovne samt en kombiovn, så kan familiens kok rigtig udfolde sig. Fra køkkenet er der adgang til et grovkøkken og derigennem adgang til den gamle lade, som i dag er omdannet til en stor garage med epoxy gulv og elektrisk port.

I stueplan er der desuden et stort værelse og et pænt og lyst badeværelse med spa og brus og tilhørende sauna. Fra entreen er der adgang til en stor hyggelig stue med trappe til husets 1. sal.

På 1. sal er der et stort repos som byder på masser af muligheder mht. udnyttelse/indretning - Her er det kun kreativiteten, som sætter grænserne. Her er desuden 3 værelser samt et badeværelse med brus.

Udenfor er der den skønneste gårdhave, som byder på masser af læ og hygge. På den knap 3.000 m2 store grund er der plantet et hav af frugttræer, løvtræer samt fyr, som indenfor de næste år vil skabe de helt perfekte rammer for denne skønne ejendom.

UDLEJNING:
Der foreligger ingen udlejningsaftale. Stort udlejningspotentiale!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.