Grønningen 12, 6857 Blåvand

Velholdt fritidshus med fantastisk udsigt, pool og masser af plads

Med placering i første parket til de vidtstrakte engarealer og klitrækkerne ved Hvidbjerg Strand og med Skallingens både imponerende og uforstyrrede naturarealer nærmest i baghaven bliver det ikke meget bedre end hér. Her er natur og udsigt, fred og ro samt det gode fritidsliv ganske enkelt i højsædet.

Fritidshuset som er løbende vedligeholdt, byder på masser af plads, og den gennemtænkte planløsning fungerer lige godt, uanset om man blot er på hyggeweekend som par, eller man har inviteret hele familien og vennerne med, idet huset er opdelt i to afdelinger. I den primære del ligger det store køkken-alrum og den hyggelige stue i åben forbindelse og herfra er der den herligste udsigt og udgang til en stor delvis overdækket, sydvendt terrasse.

I stuen er der både en energibesparende varmepumpe og en brændeovn, som sørger for den helt rigtige sommerhusstemning.
I dette afsnit ligger også et badeværelse, to soveværelser og et gennemgangsrum med plads til køjeseng. I den anden del af huset er der yderligere to værelser samt endnu et badeværelse og sidst men bestemt ikke mindst pool-afdelingen.

Badeværelset ved poolafdelingen er renoveret i år 2022. Poolen har i 2022 fået både en ny dug og en ny liner og et nyt varmelegeme, ligesom spaen også er fra 2022.
Huset er malet både inde og ude i 2021/2022.

Kontakt os og hør nærmere.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale med Dancenter foreligger. Lejeindtægt til sælger i 2022 er pt.kr. 335.887,00 og i 2023 er huset allerede lejet ud for kr. 153.486,00 pr. 01.12.22.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.