Fyrvej 24, 6857 Blåvand

Nyrenoveret fritidshus med god beliggenhed tæt på by og strand

På adressen Fyrvej 24 kun ca. 400 meter fra centrum og Vesterhavet finder I dette skønne fritidshus. Selve huset rummer 89m2, samt 12 m2 lækker udestue med panoramavinduer.

Fritidshuset med dens 101 m2 er dejligt lyst og rummeligt og her er der god plads til hele familien. Huset har i 2021 gennemgået en større renovering med bl.a. nyt tag, ny yderbeklædning samt efterisolering, nye vinduer osv.

Indenfor fremstår huset lyst og rummeligt med et skønt åbent køkken alrum i forbindelse med en hyggelig stue med ny brændeovn. Fra stuen er der adgang til en helt vidunderlig lys og lækker udestue med panorama vinduer, så man næsten føler, at man sidder ude i naturen. Der er ingen tvivl om, at man her vil tilbringe en masse dejlige timer.

Udover brændeovnen er der installeret en varmepumpe i huset, som sørger for energivenlig opvarmning og et godt klima i huset.

Udenfor er der lavet et stort lækker terrassemiljø med vildmarkspa og stor dejlig udesauna, som kan nydes såvel om sommeren som på en iskold vinteraften.

Et dejligt fritidshus som vi glæder os til at fremvise til jer.

Bemærk! - Huset er tilsluttet offentlig kloak.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Forventet lejeindtægt til ejer er kr. 147.816,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.