Kringsvej 7, 6857 Blåvand

Dejligt lyst og rummeligt fritidshus med havudsigt fra 1. sal

Der skal ledes længe efter en meget bedre adresse end Kringsvej 7 i Blåvand. Med havudsigt fra 1. sal og gåafstand til byen bliver det ikke meget bedre.

Med i alt 191 m2 godt fordelt på to plan er her masser af plads til hele familien samt gæster. Det første, som møder jer når I kommer ind i huset på Kringsvej er en stor dejlig spiseafdeling, som ligger i åben forbindelse med en hyggelig stue og et flot køkken. I køkken afdelingen er der ikke sparet på noget! Her er der masser af skabsplads,og et praktisk viktualierum og med Amerikaner kølefryseskab, 2 opvaskemaskiner og en lækker Miele dampovn er der sørget for, at der kan afholdes mange hyggelige familiemiddage.

I stueplan er der endvidere et værelse, samt et dejligt lyst badeværelse med brus og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra spiseafdelingen er der adgang til husets isolerede garage og tilhørende værksted, som både byder på elport og gulvvarme.

Husets 1. sal har en meget stor stue, som i dag bliver brugt som aktivitetsrum men, som sagtens kan opdeles på anden vis. Her er desuden 2 gode værelser hvoraf det ene har en ekstra stor garderobe. Det store badeværelse på 1. sal har både brus og en lækker dobbeltspa, hvorfra der er kig til både stjerner og klitter.

Med både solcelleanlæg og luft til vand varmepumpe er der sørget for at energiudgiften holdes på et yderst fornuftigt niveau. Det er også værd at nævne, at der er gulvvarme overalt i huset - også på hele 1. salen.

Udenfor er huset omkranset af fyrretræer og med flere gode terrasser, er det næsten altid muligt at finde læ så solen kan nydes imens havets brusen kan høres i baggrunden. Et virkelig skønt fritidshus som vi glæder os til at fremvise til de nye ejere.


UDLEJNING: Der foreligger ingen udlejningsaftale. Udlejningsbudget foreligger. Ring og forhør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.