Hvidbjerg Strandvej 7D, 6857 Blåvand

Super flot og lys ejendom tæt på både strand og by

Er I på udkig efter et lækkert og smagfuldt hus med en rigtig god beliggenhed? Så er Hvidbjerg Strandvej 7D i Blåvand det helt rette valg.

Det flotte og stilfulde hus ligger i gå afstand til både by og strand og er placeret dejlig ugeneret for enden af en lille stikvej. Selve huset er velindrettet med et stort flot og lyst køkken med god spiseplads, som ligger i forbindelse med den hyggelige og rummelige stue. Selve opdelingen af huset gør, at det egner sig til både en familieferie eller et ophold med vennerne. Huset 3 store værelser er placeret, så to af dem ligger i forreste ende af huset hvor også det ene af husets badeværelse med spabad og sauna befinder sig. Det andet værelser er i den bagerste ende sammen med husets andet badeværelse.

Fra både køkkenet og stuen er der adgang til den ene af husets to dejlige terrasser, som begge sørger for masser af mulighed for at nyde både morgen og aftensolen.

Som noget helt specielt skal det nævnes, at der til huset tilhører en stor dobbelcarport ligesom vinduer og terrassedøre er "Vrøgum Svarre" vinduer, som er helt unikke vinduer uden rammer og uden vedligeholdelse. Ligeledes er det bestemt værd at nævne, at sælger har fået installeret luft til vandanlæg, som sørger for at holde udgifterne til opvarmning nede - Bemærk det flotte energimærke.


UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Dansommer. Lejeindtægt til sælger i 2021 var kr. 151.730,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.