Blomstervangen 145, Jegum, 6840 Oksbøl

Dejlig delvis lukket grund i Jegum Ferieland

Nu har du muligheden for at bygge dit helt eget sommerhus på en dejlig delvis lukket sommerhusgrund i Jegum.

Grunden er centralt beliggende i det naturskønne område Jegum Ferieland. Grunden, som er på i alt 1.519 m2 fremstår delvis randbeplantet og ligger tæt på centerområdet hvor der findes cafe, indkøbsmuligheder og diverse aktiviteter såsom minigolf, tennis og stor legeplads for de mindste.

Jegum ligger i et af Danmarks største rekreative områder, og er et ideelt udgangspunkt for de, som ønsker en ferie med masser af adspredelse. Jegum er et attraktivt ferieområde med en skøn natur og masser af afmærkede cykel- og vandrestier der giver rigelig mulighed for at opleve det naturskønne område. Der er kort afstand til skov, vidstrakte hede- og klitarealer og nogle af Danmarks bedste strande. Indenfor 20 km kan man nå Vejers, Blåvand, Grærup og med kun 10 km til Henne Strand og Børsmose Strand er man hurtigt ved vesterhavet. Jegum ligger kun 5 km fra Oksbøl hvor der er gode indkøbsmuligheder.

Der er 5 golfbaner i umiddelbar nærhed, og der er få minutters kørsel til Outrup Golfbane, og Lepus Outrup Actionpark - www.lepuspark.dk, hvor der er mange aktiviteter.


BEMÆRK - JORDBUNDSUNDERSØGELSE FORELIGGER OG TILSLUTNING TIL SPILDEVAND ER BETALT

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.