Per Knoldsvej 44, 6857 Blåvand

Flot poolhus med nyt stråtag

Er I på jagt efter et stort og velholdt sommerhus, hvor I kan bo i ro og fred - og samtidig have kort vej til både strand og by? Så er dette poolhus i Blåvand bestemt værd at se nærmere på.

Sommerhuset, som har et nyt stråtag fra december 2020, ligger på en skøn naturgrund ikke langt fra hverken strand eller by.

Den hyggelige indretning med afdæmpede træfarver og komfortabelt interiør skaber en afslappende og imødekommende atmosfære, selvfølgelig også hjulpet på vej af brændeovnen i stuen, der hele året rundt er en ægte stemningsspreder.

Fra stuen er der en glasvæg ind til sommerhusets absolutte highlights, nemlig poolafdelingen. Udover en stor dejlig pool får man her også både spabad og sauna.

Med 4 fornuftige værelser er sommerhuset både ideelt til én stor familie, to familier eller en venneflok - og med 2 badeværelser (med gulvvarme) undgår I lange køer til toilettet om morgenen.

Også udvendigt viser det stråtækte sommerhus sig fra sin bedste side. En del af den store terrasse er overdækket, så I ligegyldigt vind og vejr kan nyde den friske luft. Hele naturgrunden er afskærmet af høje træer og buskads, som gør beliggenheden både læfyldt og ugeneret.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Lejeindtægt til sælger er pr. 30. juni 2021 på kr. 207.681,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.