Stæhrsvej 37, 6857 Blåvand

Super flot poolhus med fantastisk beliggenhed

Afstanden til stranden fra denne ejendom kan tælles i skridt frem for meter. Så tæt på vandet får du nemlig adresse her på Stæhrsvej 37. Du får således også den skønneste havudsigt at forsøde dine ferie- og fridage med.

Det stråtækte fritidshus byder i sig selv på masser af plads. Dertil kommer et aktivitetsrum i den tidligere garage, og endelig er grunden også ganske stor. Planløsningen i halvandet plan fungerer lige godt, uanset om man blot er et par eller hele venneflokken af sted: Der er to værelser i stueplan og tre af slagsen på første sal. I begge plan er der både badeværelse og stue, og endelig er der et lyst og stort køkken-alrum samt wellness-afsnit i stueplan med både pool, spa og sauna.

De store vindues- og dørpartier lukker masser af lys ind i rummene og sørger samtidig for, at du også inden døre kan nyde den naturskønne udsigt. Under åben himmel får du både en udsigtsaltan på første sal og en stor og velafskærmet, vestvendt terrasse med læ på alle sider.

Fra Stæhrsvej 37 er der heller ikke langt ind til centrum hvor de mange butikker, cafeer og restauranter byder på alt hvad hjertet begærer! Vi glæder os til at fremvise dette dejlige hus til jer.

Der er installeret luft til vand anlæg, som reducere eludgiften til opvarming af poolen.


UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Sol og Strand. Lejeindtægt i 2021 er på 408.000,00 til sælger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.