Solhaven 5, 6857 Blåvand

Lyst og dejligt sommerhus på en 2.544 m2 skøn naturgrund

På en dejlig naturgrund i hyggelige Blåvand finder I dette velholdte og rummelige sommerhus, der nu kan blive jeres.

Huset blev opført i 2001, og det rummer 107 m2, som blandt andet er udnyttet med tre gode soveværelser samt et stort, dejligt stuemiljø med brændeovn, loft til kip og et skønt lysindfald fra et sydvendt gavlvindue. Herfra har I desuden udgang til en bred, solvendt fliseterrasse, som er delvist overdækket, og som byder på en fin udsigt over området og grunden, der er beklædt med marehalm.

I forlængelse af stuen finder I desuden et dejligt lyst køkken, og huset har samtidig fine bad- og toiletfaciliteter. Der er nemlig et lækkert spabadeværelse med en tilhørende sauna, og herudover får I et stort toilet med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Med sommerhusadresse på Solhaven 5 får I nem adgang til Vesterhavets blå bølger, og samtidig har I let adgang til den skønneste natur, som I kan udforske på gåben eller mountainbike. På matriklen er der endvidere et skur og en p-plads. Velkommen til!UDLEJNING:
Udlejningsaftale med Dancenter foreligger. Huset lejes kun ud i 6 uger men budget ved 34 ugers udlejning foreligger. Lejeindtægt til sælger kr. 133.884,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.