Grønnevænget 5, 6857 Blåvand

Lækkert og vedligeholdelsesnemt sommerhus med eftertragtet beliggenhed

Er du på udkig efter et tæt på vedligeholdelsesfrit sommerhus og tilmed et beliggende i et af Blåvands mest eftertragtet områder? Så er Grønnevænget 5 det helt rigtige køb. Det velholdte og rummelige spahus ligger på en dejlig, delvis lukket, naturgrund med lige kort afstand til både vesterhavet og Blåvand by.

Det store dejlige terrasseareal indbyder til masser af gode grillaftener og afslapning i solen. Der er også sørget for, at bilen kan står beskyttet i den tilhørende carport.

Indenfor byder sommerhuset på et lyst og pænt køkken, som ligger i åben forbindelse med spiseafdelingen. Det store vinduesparti gør rummet særdeles lyst og indbydende at opholde sig i. Fra spiseafdelingen er der adgang til husets hyggelige stue hvor både en varmepumpe og brændeovnen sørger for, at ingen behøver at fryse.

I sommerhuset er der god plads til alle og med 2 badeværelser, et med spa og sauna, er der rig mulighed for lidt selvforkælelse. Husets 4 værelser ligger godt fordelt, så man har mulighed for at trække sig lidt tilbage såfremt man ønsker dette.

Ring og book en fremvisning af dette dejlige sommerhus.

UDLEJNING
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Lejeindtægt til sælger i 2021 var kr. 124.891,00..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.