Hybenvej 7, 6857 Blåvand

Lyst og dejligt sommerhus med super beliggenhed

Det er et lyst, lækkert og helt igennem velfungerende fritidshus, du nu har mulighed for at overtage her på den blinde, ugenerede Hybenvej. Fra adressen er der kun en lille gåtur til stranden og byen så man ikke er afhængig af en bil.

Huset står i en virkelig fin og overtagelsesvenlig stand, og det er på gennemtænkt vis opdelt i tre afsnit. Du får en opholdsafdeling med køkken, alrum og stue ud i ét, hvor en karnap lukker ekstra meget lys ind i stuen, som byder på både en varmepumpe og en hyggelig brændeovn. Fra stuen er der udgang til den ene af de to sydvendte terrasser.

I sommerhuset er der to badeværelser og en sauna. Og endelig er der fire gode værelser i en separat afdeling. To af værelserne har havedøre og flere af rummene har så gavmild en størrelse, at de kan indrettes til både forældre og børn – praktisk, når familien er på besøg. Hvis nogen vil sove helt ude i den friske natteluft og nyde stjernerne er der også mulighed for det – på den store grund er der nemlig også etableret et shelter, og her er desuden et udhus til opbevaring og brænde.UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Blåvand Feriehusudlejning. Lejeindtægt til sælger i 2020 var kr. 54.000,00. I 2021 er huset pr. 23. marts udlejet for kr. 77.015,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.