Sandtoftevej 37, 6857 Blåvand

Super dejligt sommerhus med naturskøn beliggenhed

Dette skønne sommerhus kan bare noget helt særligt og emmer af den helt rigtige sommerhusstemning. Det velholdte og velindrettede sommerhus har tilmed en super skøn beliggenhed midt i naturen op til fredet naturområde.

At sidde på terrassen i solens lune stråler og nyde flagets rolige blafren fra flagstangen er helt unikt og bare en af de mange mulige fornøjelser, dette skønne sommerhus kan byde på. Sommerhuset, som er meget flot og velholdt, er beliggende på en stor ugeneret naturgrund omkranset af træer samt en frodig vold. Den over 100 m² store træterrasse, som så smukt smyger sig om huset, garanterer, at den friske vesterhavsluft og solen kan nydes hele dagen. Udover den store terrasse, så byder naturgrunden også på mulighed for masser af aktivitet på den store plæne, hvor der er fodboldmål og reboundmål. I 2020 er der opført et lækkert overdækket loungeområde med terrassevarmer.

Indenfor i sommerhuset følger charmen og den behagelige afslappede stemning med. Sommerhusets fine kombinerede køkken-alrum og stue ligger centralt placeret og er hyggeligt og lyst indrettet Ud fra stuen er der, i hver sin retning, adgang til de to fælles aktivitetsrum samt til første salen. I de to rummelige aktivitetsrum er der tænkt på de barnlige sjæle. Der er plads til både computerhygge og bordtennis samt til et spil bordfodbold. Begge rum har højt til loftet og et flot stort vinduesparti, som bidrager med masser af lys til ferien.

På første salen ligger de 4 værelser samt repos med et lille fint sofaarrangement, som indbyder til en afsides hyggestund. Sommerhusets pæne badeværelser ligger begge på stueplan og er udstyret med bruser og toilet. Det ene af badeværelserne har ydermere en stor sauna.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompangiet. Lejeindtægt til sælger i 2019 var kr. 171.347,00, 2020 kr. 116.426 - Forventet leje i 2022 kr. 190.000,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.