Almosetoften 15, Ho, 6857 Blåvand

Stort og flot aktivitetshus med høj lejeindtægt beliggende på lækker grund i Ho

Det super lækre aktivitetshus her på Almosetoften 15 er både særdeles rummeligt, lyst, højloftet og ikke mindst moderne og komfortabelt indrettet. Det er dermed den oplagte ramme for ferier og fridage i smørhullet Ho, hvorfra der er kort afstand til Ho Bugt, de vidtstrakte plantagearealer og så selvfølgelig til Blåvand med dens mange butikker og spisemuligheder mm. Det 171 m2 store aktivitetshus er udført i vedligeholdelseslette materialer og ligger på en herlig grund, der tæller hele 2.002 m2.

Her er der både mulighed for at nyde solens stråler på terrassen og for tage et slag volley på den dertil indrettede beachvolley-bane. Selve huset er indrettet med et stort opholdsafsnit, der rummer et flot lyst køkken, alrum med særdeles god spiseplads og en hyggelig stue ud i ét. Herfra er der udgang til det store terrassemiljø, der er delvist overdækket, og der er adgang til en afdeling med aktivitetsrum og wellness-badeværelse med spa.

Huset er helårsisoleret og dette, samt luft til vand varmepumpen gør, at opvarmningsomkostningerne kan holdes på et lavt niveau.

Husets planløsning er vel gennemtænkt så der er 3 værelser og et badeværelse i den ene ende af huset og i husets modsatte ende får du yderligere et badeværelse samt 2 værelser. Dermed byder huset på rigtig god plads til familie og venner på én gang og her er der plads til både fællesskab og fred og ro. Det bemærkes, at der er en yderst god akustik i huset og tilmed en lyddæmpende dør til aktivitetsrummet, så man kan hygge sig uforstyrret i stuen mens andre udfolder sig i aktivitetsrummet.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Lejeindtægt til sælger pr. 10. maj 2021 er allerede på kr. 192.000,00!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.