Gl Mælkevej 3, 6857 Blåvand

Super lækkert poolhus med aktivitetsrum - Høj lejeindtægt

Søger du efter et lækkert poolhus med aktivitetsrum og høj lejeindtægt? Så er dette lækre poolhus det helt rigtige!

Det rummelige og flotte sommerhus ligger i det skønne Blåvand og byder på alt, hvad man kan ønske sig af et sommerhus. Den imponerende poolafdeling indeholder en 18 m² stor pool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og et dejligt 4-6-personers spabad samt en stor sauna.

I det store aktivitetsrum kan I mikse en drink eller tage et spil dart eller pool ved det flotte poolbord eller blot slappe af i sofaen foran fladskærmen. Sommerhuset rummer ganske enkelt alt, hvad hjertet kan begære af udfoldelsesmuligheder. Huset er yderst rummeligt og veldimensioneret og bygget op omkring 2 separate soveafdelinger med badeværelser. Der er desuden en stor hems, som sikkert vil være et hit hos børnene. På hemsen forefindes 4 enkeltsenge. Her er der desuden TV og stereoanlæg med cd-afspiller.

Det naturlige samlingspunkt er det store og arkitektonisk spændende alrum med kombineret stue og køkken. Køkkenet er velindrettet, så der uden problemer kan være flere kokke og køkkenskrivere om den fælles madlavning. Der forefindes to ovne, to køle-/fryseskabe, et ekstra køleskab ved baren, to opvaskemaskiner, to kaffemaskiner og en stor induktionsplade. Den hyggelige og lyse stue er smagfuldt indrettet med komfortable møbler og brændeovn og indbyder til sommerhushygge for hele familien.

Der er en stor terrasse (delvist overdækket), hvor den danske sommer kan nydes i fulde drag. Her er der også et fint udekøkken med håndvask. På den store grund, der omkranser huset, er der også tænkt på de mindste med trampolin, gynger og sandkasse.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Dancenter & Luksushuse.dk. Lejeindtægt til sælger pr. 01. marts 2021 er kr. 435.000,00. Forventet lejeindtægt i 2022 er kr. 500.000,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.