Krogsande 36, 6857 Blåvand

Super dejligt fritidshus med skøn udsigt

Skal sommerhusdrømmen realiseres og er du på udkig efter et velholdt og særdeles rummeligt sommerhus med god plads til hele familien? Så er Krogsande 36 det helt rigtige valg.

Beliggende med udsigt til den fantastiske natur og særdeles roligt for enden af en blind vej, ligger dette velholdte sommerhus. Huset er bygget i 2007 og gennemgik i 2020 en delvis modernisering og update på møbler mm.

Det første, som man møder når man træder ind i huset er et super praktisk og pænt bryggers med masser af plads til sko, overtøj og vaskesøjle. Herfra kommer man til husets dejlige køkken-alrum, som ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue med masser af dejligt lysindfald fra det store vinduesparti.

Huset har ikke mindre end 5 værelser samt 3 badeværelser, det ene bestående af brus, spabad og sauna og de 2 andre med brus og toilet. Alle 3 badeværelser er udstyret med gulvvarme. Her er altså masser af god plads og wellness muligheder.

Sommerhus er lig med udeliv og her er der masser af muligheder for både afslapning på den store delvis overdækkede terrasse eller til boldspil og beachvolly for de mere aktive.

Alt i alt et super godt bud på det perfekte sommerhus - både til privat brug og til udlejning.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Sol og Strand. Udlejningsbudget fra Sol og Strand foreligger. Forventet lejeindtægt til sælger er kr. 171.702,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.