Solsiden 16A, 6857 Blåvand

Super dejlig og sjælden udbudt sommerhus grund i Blåvand

Nu får du mulighed for at erhverve en af de sjælden udbudte sommerhusgrunde i Blåvand.

Denne dejlige sommerhusgrund på hele 2363 m2 ligger i gåafstand til Blåvand centrum og er delvis beplantet med store flotte træer og buske, og giver god mulighed for at placere et dejligt sommerhus helt perfekt på grunden.

Vesterhavet er helt særligt ved Vestjyllands kyst og Blåvand Strand er en af Danmarks smukkeste og længste badestrande. Blåvand Strand kan deles op i en nord- og sydstrand. Ved nord møder I klitlandskaber, der giver mulighed for læ, mens sydstranden er særligt børnevenlig takket være Horns Rev, der strækker sig 40 km ud i havet. Her er vandet lavt, bølgerne stille og sandstranden perfekt til sandslotte.

Blåvand by har med tiden udviklet sig til at være en moderne handelsby med alt, hvad et shoppehjerte kan ønske sig. Her finder du mange restauranter og butikker med tøj, sko og legetøj i kendte mærkevarer og specialbutikker med brugskunst, unikatøj og smykker.

Her finder du både en god slagter, en indbydende fiskebutik og ikke mindre end to gode bagerier samt delikatesseforretninger og tapascafe.

Ring til os og forhør nærmere!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.