Hestehaven 12A, 6857 Blåvand

Super lækkert aktivitetshus med god lejeindtægt

I et roligt og flot naturområde i gåafstand til Blåvand By og Blåvand Minigolf ligger dette flotte og velholdte sommerhus. Huset, som er bygget i år 2013 bærer tydeligt præg af, at arkitekten har forsøgt at skabe et unikt hus. Det er indrettet med mange moderne løsninger. Blandt andet har sommerhuset et stort åbent køkken med amerikanerkøleskab, som er smukt integreret sammen med den lyse kombinerede spise- og opholdsstue.

Her er der masser af plads til at hele familien kan være samlet både, når det gælder måltiderne, men så sandelig også under aftenhyggen i den hyggelige stue. Spise- og opholdsstuen har højt til loftet og prydes af en flot og nutidig brændeovn.

Sommerhusets to meget rummelige badeværelser, som ligger på stueplan, har begge bruser og toilet. Ydermere er de hver især udstyret med enten en flot gennemløbsspa eller en lækker intrarødsauna.

I stueplan er her tre rummelige og hyggelige soveværelser, alle med dobbeltsenge. På husets 1 sal. ligger de sidste to værelser, udstyret med enkeltsenge. Her er der også et stort og indbydende aktivitetsrum. Her er der mulighed for at snuppe sig et spil billiard eller bordtennis.


Udenfor ligger en skøn sydvestvendt delvis afskærmet træterrasse fra 2020 klar til sommerhushygge. Naturgrunden som sommerhuset ligger på er i alt 1849 m², så der er god plads til udendørs leg og samvær. Som noget helt specielt er det ved huset installeret en ladestation (type 2 stik) til elbiler. På grunden er der også et praktisk redskabs- og cykelskur fra 2016 med plads til aflåst brændeopbevaring på bagsiden.

Bemærk, huset er nymalet udvendigt i 2020.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Lejeindtægt til sælger i 2019 var kr. 186.175,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.