Lommen 1, 6857 Blåvand

Hyggeligt fritidsus på dejlig stor naturgrund

På Lommen 1 får du nu muligheden for at erhverve dig dette hyggelige fritidshus og benytte det som et virkelig velplaceret udgangspunkt for formentlig mange dejlige ferier og fridage på Vestkysten. Huset ligger på en 2.802 m2 smuk stor naturgrund med kort afstand til det fascinerende Tirpitz og let adgang til stranden samt til Skallingens vidtstrakte naturområder og til Blåvandshuk Golfklub.


Huset, som er fra 1973 står i oprindelig og hyggelig stand med masser af muligheder for enten at tage det i brug fra første færd, opdatere det eller fokusere på beliggenheden og opføre en helt ny ejendom i stedet.


Den nuværende planløsning byder på en stue med brændeovn og udgang til en sydvendt fliseterrasse. Stuen har også et spisehjørne, som ligger i praktisk åben forbindelse med køkkenet. Dertil kommer tre værelser med indbygget skabsplads, og endelig er her et mindre badeværelse med brus.UDLEJNING: Udlejningsaftale foreligger med Blåvand Feriehusudlejning. Lejeindtægt til sælger i 2020 var på kr. 35.705,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.