Peter Malersvej 12, 6857 Blåvand

Rigtig dejligt poolhus med god beliggenhed i Blåvand

Allerede ude fra er det ikke til at tage fejl af den klassiske sommerhuscharme, der kendetegner dette flotte træhus fra 2003, som ligger på en blind sidevej i starten af Peter Malersvej i Blåvand.

Charmen går bestemt også igen inden døre, og her venter derudover masser af lækre, moderne træk i form af eksempelvis en skøn pool-afdeling. Her er både spa, sauna og en pool, der ligesom resten af huset er af en god, familievenlig dimension.

I får hele fire soveværelser, to badeværelser samt et stort opholdsmiljø med stue og køkken ud i ét, brændeovn og adgang til to hyggelige hemse.

Fra stuen er der også udgang til et stort, solrigt terrassemiljø, og takket være husets placering på en velafskærmet grund for enden af en rolig vej kan I nyde udelivet ganske ugeneret. Endnu et plus ved beliggenheden er den lette adgang til både stranden og centrum af Blåvand, som begge dele venter inden for kort gåafstand.

Bemærk - Huset er malet udvendigt i 2020. Kontakt os for en fremvisning og hør nærmere.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Sol og Strand. Huset lejes ud i et begrænset omfang da sælger selv har benyttet huset en stor del af året. Lejevurdering fra Sol og Strand på kr. 295.381,00 til sælger foreligger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.