Sønder Digevej 12, 6857 Blåvand

Velholdt sommerhus med en helt fantastisk beliggenhed nær Hvidbjerg Strand.

En bedre beliggenhed skal man kigge længe efter!

Dette dejlige sommerhus ligger på en 1501 m2 stor naturgrund kun 200 meter fra den fantastiske Hvidbjerg Strand og tæt på campingpladsen hvor der er forskellige indkøbsmuligheder samt restauranter.

Sommerhuset er bygget i 1992 og fremstår i rigtig pæn og velholdt stand. Her har er der et lyst og rummeligt køkken-alrum og stue, som lægger op til hyggelige stunder med bl.a. madlavning, brætspil, filmhygge eller lange gode samtaler foran den lune brændeovn. Sommerhuset har i alt 3 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og et med køjesenge. Derudover har sommerhuset et fint badeværelse med bruser og sauna samt et gæstetoilet.

Udendørs har sommerhuset en lækker træterrasse hvor den udendørs jacuzzi for alvor lægger op hyggelige og afslappende timer.

Obs - i 2021 har sælger skiftet alle radiatorer, som nu kan fjernstyres hjemmefra - Det samme gælder for gulvvarmen i badeværelset.

UDLEJNING:

Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Forventet lejeindtægt til ejer i 2022 er kr. 210.263,00 - Budget foreligger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.