Grønnevænget 1B, 6857 Blåvand

Moderne og rummeligt aktivitetshus med lækkert terrassemiljø og god lejeindtægt

Få minutters gang fra Blåvands bymidte og smukke sandstrand ligger denne perle af et feriehus.

Huset, der er opført i 2019, er helt ideelt til en storslået familieferie, og den moderne indretning har alt, hvad feriehjertet begærer; lige fra aktivitetsrum til sauna og udendørs jacuzzi.

Det nyligt opførte feriehus byder på hele 154 m² flotte kvadratmeter, der bliver et hit hos selv den mest kræsne køber. Indretningen er super moderne med hvide vægge og højt til loftet, hvilket åbner omgivelserne op og giver masser af rummelighed.

Det lækre køkken med spiseafdeling ligger i åben forbindelse med en stor og hyggelig stue, med god plads til hele familien.

Der er også to flotte badeværelser, hvor der fra det ene er direkte udgang til delvis overdækket træterrasse med jacuzzi, infrarød sauna, terrassevarmer samt udendørs brus, så I hele året kan nyde den friske luft eller en stjerneklar himmel.

Fra et flot og praktisk bryggers er der adgang til et stort aktivitetsrum, som byder på masser af muligheder for underholdning for både store og små.

Sommerhuset er opvarmet med jordvarme, og der er gulvvarme over alt.

Beliggenheden i Blåvand er både naturskøn og central. Den hyggelige bymidte med et hav af spændende butikker, gode spisesteder og diverse aktivitetstilbud ligger kun 200 meter væk, og her finder I helt sikkert underholdning for både store og små.


ET DEJLIGT AKTIVITETSHUS SOM SKAL OPLEVES.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Lejeindtægten var på kr. 205.307,00 i 2019 - Det var det første udlejningsår og startede først ultimo marts.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.