Vestermarken 18, 6857 Blåvand

Super hyggeligt sommerhus med unik beliggenhed

På Vestermarken 18 er rammerne sat for en stille og hyggelig ferie med dem, du holder af. Huset ligger ugeneret og med den mest fantastiske udsigt til klitlandskabet og Blåvand Fyr.

Sommerhusets emmer af dansk sommerhushygge. Indretningen er nøje afstemt. Lige fra møblerne i stuen til det store åbne køkken med opvaskemaskine – alt passer sammen og oser af hygge. De lyse farver går igen i hele huset, også i de 3 soveværelser.

Ved spisebordet kan I samles til morgenmaden eller holde en hyggelig spilaften med brætspil og snoller. I sofahjørnet sørger brændeovnen for god varme og skøn atmosfære hele året rundt. Fra sofaen har I desuden udsyn til det smukke klitlandskab, som omgiver huset.

Et indbygget Genvex-anlæg sørger for, at der er god ventilering i huset både sommer og vinter.

Ugeneret beliggenhed med udsigt til Blåvandshuk Fyr. På den afskærmede terrasse kan I til hver en tid sidde i god læ og nyde solens stråler og den smukke natur. På en lille forhøjning ved siden af huset står en bænk, hvorfra I har udsyn til Blåvandshuk Fyr. Her kan I også nyde de flotte omgivelser eller overvære den fantastiske solnedgang.

En frisk gåtur bringer jer ned til Blåvands badestrand, der byder på oplevelser for alle aldre. I Blåvands ferieby kan I tage på shopping eller handle ind. Her finder I også diverse aktivitetstilbud for alle aldre.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Lejeindtægt til sælger var på kr. 91.097,00 i 2019.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.