Gl Mælkevej 50, 6857 Blåvand

Flot renoveret sommerhus på dejlig naturgrund

Dette nydelige og charmerende, stråtækte fritidshus fra 1987 er for nylig blevet opdateret, og det står således i en yderst fin og overtagelsesvenlig stand.


I slutningen af 2017 blevet der installeret varmepumpe, og den udvendige træbeklædning blev udskiftet sammen med vinduer og havedøre. I december 2018 fik huset efterfølgende et flot, nyt stråtag så det nu står en virkelig flot stand.


Hele vejen rundt om huset er der flisebelægning og terrasser, så du dagen lang kan finde en skøn plet med såvel sol som skygge og læ alt efter behov og humør. Den store grund er i øvrigt ganske uforstyrret og delvist udlagt som naturgrun med nyplantede fyrretræer og marehalmsklædte sandvolde.


Selve huset er i stueplan indrettet med et lækkert køkken og alrum, som ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue. Fra den rummelige entré er der adgang til et bryggers, og dertil kommer et soveværelse og et badeværelse.


På første sal er der endnu et badeværelse og en sauna samt tre værelser, hvoraf et har udgang til en sydvendt balkon.


UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Huset har været lejet ud fra april til november og lejeindtægt til sælger var kr. 81.890,00 i 2019.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.