Solvang 22, Houstrup, 6830 Nørre Nebel

Byg dit eget drømme sommerhus! Sjælden udstykning i det skønne Houstrup.

Med en beliggenhed i det dejlige Houstrup tæt på vesterhavet og ikke langt fra Nørre Nebel og dens mange indkøbsmuligheder, ligger denne helt nye sommerhusudstykning. Fra området er der gåafstand til det feriecentert "Landal Seawest", som byder på et stort indendørs badeland, bowlingcenter, cafe og indkøb samt meget mere. Der er ligeledes kun få minutters kørsel til den skønne Blåbjerg Plantage, som har Danmarks højeste klit, samt rigtig gode cykel og gåruter.

Udstykningen er omgivet af natur og giver mulighed for at bygge såvel mindre "Familiesommerhuse" som større udlejningshuse med plads til mange.

Sælger har, som noget helt unikt, prioriteret et 8000 m2 stort fællesareal hvor der i et fællesskab af grundejerene etableres legeredskaber, grilhytte og foldboldbane. Som noget helt specielt er der allerede igangsat etablering af en stor kælkebakke! Alt dette samt den dejlige beliggenhed gør området aldeles attraktivt for såvel nye sommerhusejere samt områdets feriegæster.

Den eksisterende lokalplan gør det muligt at bygge næsten alle former for sommerhuse og de mange nye tiltag såsom det forhøjede bundfradrag for udlejning af sommerhuse, en belåningsprocent på 75% samt den lave rente gør, at det nok aldrig bliver meget mere gunstigt at bygge et nyt sommerhus.

Hele området er drænet og der laves regulær kloakering. Tilslutningsomkostninger afholdes af køber.

Der er allerede solgt 21 af de i alt 36 grunde og reserveret 3 men, det er stadig muligt, at erhverve en eller flere sommerhusgrunde til priser fra kun kr. 295.000,00.

Ring allerede i dag og forhør nærmere og reserver din nye sommerhusgrund!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.