Grønnevænget 1C, 6857 Blåvand

Super dejligt fritidshus med perfekt beliggendhed nær by og strand

Med en eftertragtet beliggenhed i den "Gyldne Trekant" tæt på by og stranI den gyldne trekant finder I dette fantastisk velindrettet feriehus med rigelig plads til 8 personer.

Huset indbyder til såvel aktiviteter som wellness med sine dejlige faciliteter og rammer. Når man træder ind i dette skønne og velindrettede sommerhus kommer man straks i feriestemning. Fordelt på 143 m2 finder I 4 gode værelser, 2 pæne badeværelser med gulvvarme, samt et stort stue- og køkkenområde. For de aktive og konkurrencemindede findes der sågar bordfodbold i et af værelserne.

Hvis I hellere er til afslapning, kan I komme helt ned i tempo med både lækker sauna og whirlpool, som også de mindste kan plaske i.

Det velindrettede stue- og spiseområde er et dejligt rum, der lægger op til masser af hygge, samvær og snak, og hvor der er god plads til jer alle. Den energibesparende varmepumpe sørger for at holde energiudgifterne nede og, for at man kan stå op til en behagelig rumtemperatur.
På de kolde efterårs- og vinteraftener sørger brændeovnen for den rette varme og hygge.


Med sine velplacerede terrasser er det oplagt at dase i solen på solrige dage. Der er hyggelige kroge, hvor man kan kravle sammen med sin yndlingsbog eller blot se på, at børnene leger. Hvis man er fuld af energi, er der god plads til at boltre sig i haven eller spille fodbold. Til de mindste er der også et gyngestativ og en sandkasse. Den overdækkede terrasse er perfekt til at nyde aftensmaden udendørs, mens I lader en herlig feriedag klinge ud. Den brede og hvide sandstrand i Blåvand ligger blot en lille gåtur væk fra huset, så hvorfor ikke starte hver morgen med en frisk tur og på hjemvejen svinge forbi bageren efter frisk morgenbrød til syvsoverne.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Lejeindtægt til sælger i 2020 var kr. 178.497,00 og i 2021 er lejen pr. 11.12.20 allerede oppe på kr. 183.013,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.