Blåvandvej 16B 4., 6857 Blåvand

Dejlig lejlighed med lukket solterrasse i centrum af Blåvand By.

Denne velholdte og flotte lejlighed er beliggende i Blåvand centrum, med masser af gode butikker, cafeer, restauranter m.m. lige uden for døren.

Lejligheden, som ligger lidt tilbagetrukket fra bylivet, har en en skøn og lys atmosfære. Rammerne egner sig perfekt til såvel fritids- som hverdagsbrug, og alt er i rigtig fin stand, så I kan flytte direkte ind, ligesom her er et stort udlejningspotentiale.


Boligens stueplan er indrettet med et køkken-alrum, et soveværelse og et badeværelse i luksusklassen, som foruden bruseniche byder på både spa og sauna. Der er gulvvarme i hele stueplan, og fra entréen leder en trappe til førstesalen, der rummer husets andet soveværelse samt en hyggelig og lys stue.


Sidst, men bestemt ikke mindst, får I en skøn, velafskærmet solterrasse lige uden for køkken-alrummet, og den vil med stor sandsynlighed blive det foretrukne samlingspunkt i de lune måneder.


Kontakt os og lad os byde jer indenfor til en fremvisning, så I selv kan opleve disse skønne rammer helt centralt i Blåvand.UDLEJNING:

Der foreligger ikke nogen udlejningsaftale. Udlejningsbudget fra Novasol foreligger. Forventet lejeindtægt til ejer er kr. 82.992,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.