Tane Hedevej 13, 6857 Blåvand

Vedligeholdelsesvenligt fritidshus med pool og spa samt stort udlejningspotentiale

Det murede fritidshus her på Tane Hedevej 13 er velholdt og nemt at vedligeholde. Her får du god plads både inde og ude, og der er kort vej til både by og strand. Al teknik fungerer upåklageligt, så sent som i 2019 er der installeret ny affugter og opvaskemaskine, og poolen opvarmes billigt via en luft til vand varmepumpe. Så sent som i 2019 er der ligeledes lagt nye tæpper i alle værelserne.

Det mere end rummelige fritidshus er indrettet med en stor lys opholdsafdeling med køkken, alrum og stue ud i ét og med udgang til den velafskærmede, sydvendte terrasse. Fra stuen er der adgang til de fire værelser, til værelsesafdelingens badeværelse og til en hems, som byder på yderligere plads til overnattende gæster.

Fra både alrummet og entréen er der adgang til pool-afdelingen, og en stor glasvæg gør det dertil muligt at følge godt med i, hvad der foregår i vandet uden samtidig at blive våd. I tillæg til selve poolen er her spa og et stort badeværelse med adgang til saunaen. Kontakt os for en fremvisning.


UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Lejeindtægt til sælger i 2019 var kr. 204.998,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.