Grønnevænget 23, 6857 Blåvand

Dejligt Poolhus med høj lejeindtægt beliggende i "Den Gyldne Trekant "

Det er svært at finde et fritidshus, som ligger meget bedre end ejendommen her på Grønnevænget 23 i Blåvands ”Gyldne Trekant” – tæt på både by og strand og samtidig helt roligt og uforstyrret.

Ejendommen har i 2018 fået nye gulve og vinduer, og også køkkenet og badeværelserne er blevet renoveret. I 2018 blev der ligeledes installeret et nyt luft til vand anlæg samt en ny luft til luft varmepumpe, som er med til at holde energiudgiften nede.

De mange fine wellness-faciliteter og ikke mindst den nærmest vedligeholdelsesfri stand er bestemt også værd at hæfte sig ved.
Du får fire soveværelser og en hems, og her er således masser af opredningsplads til både venner og familier. Det store opholdsmiljø består af køkken-alrum og stue, og herfra er der en fin udsigt til pool-området via store glaspartier. Udover poolen, som er installeret med en svømmetræner er her ligeledes et spa- og dampbad, og i det ene af husets to badeværelser er der sauna.

Udenfor er terrassen ganske privat takket være en fin kombination af en jordvold og en lævæg, og i forbindelse med udhuset er der udekøkken samt opbevaringsplads. Kontakt os for en fremvisning.

UDLEJNING:
Der foreligger en udlejningsaftale med Feriekompagniet. Lejeindtægt til sælger var på kr. 239.787,00 i 2019. BEMÆRK - Varme indtægten er større end udgiften!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.