Ingridsvej 32, 6857 Blåvand

Super hyggeligt og meget velholdt fritidshus med god beliggenhed

Når du ankommer til Ingridsvej 32, vil du opleve, at der hersker en helt ugeneret stemning af fred og ro på den store naturgrund. Her har du mulighed for at nyde det imponerende dyreliv på nært hold. I området er der masser af vildt, egern og et fantastisk fugleliv.

Alligevel er der fra adressen kun en kort gå- eller cykeltur til stranden og de mange gode butikker og spisesteder i Blåvand centrum.
Ejendommen er opført i år 2000 i solide kvalitetsmaterialer, og der er efterfølgende foretaget fine opdateringer med udskiftning af gulve og et nyt Invita-køkken fra 2014. Fritidshuset er indrettet med et stort opholdsmiljø, hvor det lyse køkken og stuen ligger ud i ét. I stuen er der brændeovn og udgang til den afskærmede terrasse, som er delvist overdækket og garanteret både sol og læ, da den er orienteret mod hele tre verdenshjørner: syd, øst og vest.

I huset er der god plads til både familie og gæster. Med hele fire værelser – placeret i afsnit to og to – og to badeværelser, hvoraf det største er udstyret med såvel sauna som spa mangler her bare ikke noget!. Begge badeværelser og køkkenet har gulvvarme.
Kontakt os for en nærmere præsentation af dette fine fritidshus.


UDLEJNING:
Der foreligger ingen udlejningsaftale. Udlejningsbudget fra Feriekompagniet foreligger. Lejeindtægt til ejer kr. 154.623,00. ved 34 ugers udlejning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.