Sønderballevej 23A, Ho, 6857 Blåvand

Dejligt fritidshus med carport og anneks lige ved Blåvandshuk Golfklub

Nu kan I blive de nye ejere af dette fine fritidshus med tilhørende carport med anneks, der ligger lige på grænsen til Blåvandshuk Golfklub og kun få hundrede meter fra Ho Ferie- og Aktivitetscenter, der har badeland og bowlingbane.

Selve hovedhuset rummer 88 m2, og i tilbygningen, der har carport og et super hyggeligt anneks med tv-stik og varme, får I yderligere 50 m2.

Huset er godt placeret på en 1.766 m2 koteletgrund, der er anlagt med flere solrige terrasser, seks frugttræer og en stor græsplæne, der er perfekt til leg og andre aktiviteter.
Fritidshuset fremstår pænt og velholdt, og med undtagelse af køkkenet er der gulvvarme både i stuen og i det store badeværelse. Huset har desuden brændeovn, spabad og sauna, en god håndfuld sovepladser fordelt på fire værelser. Den store lyse stue med spiseplads har loft til kip og et helt fantastisk lysindfald.


Her får I et velholdt og hyggeligt fritidshus med en herlig beliggenhed tæt på den fantastiske natur i det skønne Ho.


UDLEJNING:

Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Huset har været lejet ud i en begrænset periode i juli og august og har indbragt en lejeindtægt til sælger på kr. 31.584,00. Der foreligger et budget fra Novasol på kr. 80.700,00 ved 26 ugers udlejning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.