Nøddehaven 57, Jegum, 6840 Oksbøl

Dejligt fritidshus med nyt tag fra påsken 2021

På Nøddehaven 57 - for enden af en stille blind vej finder du dette velholdte fritidshus. I foråret 2021 er der oplagt nyt tag, og der er opsat nye lamelgardiner og husets indvendige vægge er blevet lysnet op.
Med beliggenhed i Jegum Ferieland er der mulighed for at benytte områdets mange fine fællesfaciliteter, og der er også et godt potentiale for både egen brug og udlejning. Husets planløsning er disponeret med en hyggelig stue, som har brændeovn og udgang til en sydvendt, overdækket terrasse. Stuen ligger desuden i delvis åben forbindelse med et pænt og lyst køkken, hvor der er fin plads til at have en spisekrog. Derudover er her hele fire reelle værelser, og fra badeværelset er der adgang til en sauna. Udenfor er der, ud over den overdækkede terrasse, endnu en terrasse. Denne er vestvendt og afskærmet på tre sider, og den opleves derfor som en solgård med ekstra gavmilde temperaturer. Grunden i sig selv er også velafskærmet, og man er her derfor helt privat og ugeneret.
Via stisystemer er der 2minutters gang til søen.
Den 10 maj 2021 installeres der en Panasonic varmepumpe og ved en hurtig handel kan du være medbestemmende til placeringen.
Kontakt os allerede i dag, hvis du gerne vil have en nærmere præsentation.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale med Novasol foreligger. Huset lejes ud fra ultimo marts til ultimo oktober. Lejeindtægt til sælger i 2019 var kr. 24.052,00. Budget ved 22 ugers udlejning foreligger. Forventet lejeindtægt til sælger kr. 43.110,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.