Peter Malersvej 49, 6857 Blåvand

Stort og lækkert pool- og aktivitetshus på dejlig og ugeneret grund

Ca. 900 m. fra centrum i Blåvand ligger dette dejlige 12-personers hus for enden af en blind vej på en stor og ugeneret grund.


Huset indeholder bl.a. 6 værelser samt to hemse. Her er en stor og dejlig wellnessafdeling med swimmingpool m. modstrømsanlæg, spa og sauna. Det store centrale køkken-alrum ligger i sammenhæng med stuen og hele området oplyses af et stort ovenlysvindue. Huset er holdt i lyse og imødekommende farver og det opvarmes bl.a. med en energibesparende varmepumpe.


I efteråret 2018 er der tilbygget et stort og dejligt aktivitetsrum med bl.a. pool og bordtennis - så nu rummer det store hus endnu flere muligheder for fællesaktiviteter for både unge og ældre.


Den store terrasse udenfor indbyder til masser af dejlige grill- og hyggeaftener ligesom den store dejlige grund byder på masser af plads til diverse aktiviteter.


Et lækkert sommerhus, som vil danne rammen om en perfekt ferie på alle årstider. BEMÆRK - Aktivitetsrummet er nyt og fremgår derfor som carport på plantegningen

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Lejeindtægt til sælger i 2019 var på kr. 287.766. Sælger har selv spærret jule-ugen, uge 7 og en uge i august.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.