Ved Skoven 3, 6857 Blåvand

Dejligt sommerhus på delvis lukket naturgrund

Ved Skoven 3 er fritidshuset for dig, der sætter pris på god plads og muligheden for at præge din egen ejendom. Det er også lige stedet for dig, der værdsætter fred og ro og skønne naturoplevelser, for det finder du i rigt omfang her: på grunden, de solrige terrasser og selvfølgelig ved stranden samt på de mange stier rundt i området.
Huset er løbende holdt ved lige, men der er også råderum til at opdatere det efter behov og i eget tempo. Køkkenet er pænt og lyst, og der er desuden etableret nedsivningsanlæg. Ejendommen fra 1974 byder på hele 120 m2 boligareal på en 2.922 m2 stor grund, som er afskærmet hele vejen rundt og dermed helt privat.
Stueplan er indrettet med køkken, alrum og stue i åben forbindelse. Herfra er der udgang til terrasser mod både syd og vest. I dette plan er der endvidere et badeværelse og to værelser. Der er yderligere to værelser og en stue – eller master bedroom med egen altan – på første sal.

UDLEJNING:
Der foreligger ingen udlejningsaftale. Udlejningsbudget fra Novasol foreligger. Forventet lejeindtægt til ejer ved 30 ugers udlejning kr. 67.995,00.
Kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.