Blåvandvej 83B, 6857 Blåvand

Lækkert og lyst kvalitetshus

Med dette flotte, stråtækte sommerhus får du en naturskøn beliggenhed i Blåvand med kort afstand til dejlige skovområder og exceptionelt smukke badestrande. Her kan du nyde en grillmiddag i aftensolen på terrasserne, tage et slag beachvolley på egen bane eller slappe af i spabadet og saunaen.Med et sommerhus i Blåvand vil du alle muligheder for at bruge masser af feriedage på de endeløse strande, hvor blå bølger stille glider ind over det hvide sand - og hvor du kan fylde lungerne med frisk havluft, når det en efterårsdag blæser op, og Vesterhavet viser tænder. Du har også gå afstand til de dejlige stier, der fører dig gennem Oksby Klitplantages kuperede natur.

Huset ligger på en stor grund med græsplæne og din helt egen beachvolleybane. Til huset hører der et stort, vestvendt terrassemiljø, hvor der er plads til liggestole og terrasseborde, og hvor du altid kan finde sol og læ. Huset blev opført i 2012 med materialer af højeste kvalitet, og de træbeklædte ydervægge, aluminiumsvinduerne og de vandskurede indervægge gør huset særdeles let at vedligeholde. Boligens 150 kvadratmeter er lyse og indbydende, og der er loft til kip i det meste af huset.
Stuen og køkken-alrummet ligger i åben forbindelse. Her er gulvene belagt med lyse italienske klinker, og de mange vinduer lader lyset strømme ind. Kvik-køkkenet har varme i gulvet, grebsfrie skuffer og skabe i hvid højglans samt kogeø med induktion og siddepladser. I sommermånederne kan du åbne stuens franske døre til terrasserne og lade inde og ude smelte sammen.

Huset rummer fire gode soveværelser og en hems, der er indrettet som hygge- og aktivitetsrum. Desuden er der et bryggers og to lækre badeværelser, hvoraf det ene er med spabad og sauna. Der er i 2018 installeret ny varmepumpe som kan fjernbetjenes hjemmefra.

Her får du kort sagt et moderne indrettet sommerhus i Blåvands naturskønne omgivelser.

UDLEJNING: Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Lejeindtægt til sælger i 2019 kr. 119.922,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.