Solvang 26, Houstrup, 6830 Nørre Nebel

Byg dit eget drømme sommerhus! Sjælden udstykning i det skønne Houstrup.

Denne dejlige fritidsgrund er beliggende i Houstrup omgivet af smuk natur og kun 6 km fra Henne Strand med de mange spisesteder og indkøbsmuligheder.

Houstrup Strand er et populært område i vækst, og har et meget stort indtjeningspotentiale hvis i ønsker at udleje huset.

Kun 700 meter fra grunden ligger Feriecenteret "Landal Seawest", som byder på et stort indendørs subtropisk vandland, bowlingcenter, cafe og indkøb samt meget mere. Der er ligeledes kun få minutters kørsel til den skønne Blåbjerg Plantage, som har Danmarks højeste klit, samt rigtig gode mountainbike ruter og gåruter.

Til grunden på Solvang hører et 8000 m2 stort fællesareal hvor den nystiftede grundejerforening er i gang med at kigge på udnyttelsen i form af legeredskaber, grilhytte og foldboldbane og en stor udsigts/kælkebakke. Alt dette samt den dejlige beliggenhed gør området aldeles attraktivt for såvel nye sommerhusejere samt områdets feriegæster.

Den eksisterende lokalplan gør det muligt at bygge næsten alle former for sommerhuse og de mange nye tiltag såsom det forhøjede bundfradrag for udlejning af sommerhuse, en belåningsprocent på 75% samt den lave rente gør, at det nok aldrig bliver meget mere gunstigt at bygge et nyt sommerhus.

Grunden, som er en hjørnegrund, ligger ud til fællesområdet uden direkte naboer til to af siderne. Grunden er drænet og med regulær kloakering. Tilslutningsomkostninger afholdes af køber.


Ring allerede i dag og forhør nærmere og reserver din nye sommerhusgrund!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.