Gl. Skolevej 28, 6857 Blåvand

Fantastisk flot og lækkert aktivitetshus med god lejeindtægt

Er du på udkig efter et lækkert og moderne aktivitetshus med god udlejning så er Gl. Skolevej 28 det helt rigtige for dig. Dette super flotte aktivitetshus i et nybygget område i hjertet af Blåvand byder på alt hvad hjertet begærer.

Huset, som er opført i 2018 rummer plads til 10 personer og er stilfuldt indrettet med lyst og moderne interiør og masser af lækre highlights – heriblandt sauna, spabad og aktivitetsrum.


Det luxuriøse og meget rummelige ejendom er lyst og lækkert indrettet, med blandt andet et stort flot køkken i åben forbindelse med spiseplads og hyggelig stue med brændeovn.

Her får I 5 gode værelser, alle med lækre Wonderland senge, samt stor hems med plads til både sovepladser og hyggeafdeling med TV. Huset rummer ligeledes ikke mindre end 3 flotte lyse badeværelser - alle med gulvvarme.

Ejendommen byder både på afslapning og underholdning. Med både wellnessafdeling med spa og sauna samt et aktivitetsrum er der rig mulighed for begge dele.


Til huset hører der en super Lækker terrasse, som både har en afskærmet, overdækket del samt et større åbent område. Herudover tilhører der et praktisk redskabsrum.


Som noget helt specielt er her også en ladestation til elbiler.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Forventet lejeindtægt jf. foreliggende budget fra Esmark kr. 326.160,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.