Kallesensvej 4, 6857 Blåvand

Flot og velholdt poolhus med god beliggenhed og høj lejeindtægt

Få minutters gang fra både centrum og strand ligger dette herlige pool-sommerhus. Huset, som er særdeles velholdt, ligger på en dejlig lukket grund omkranset af træer og har en dejlig stor flisebelagt sydvestvendt fliseterrasse.

Fritidshuset er vedligeholdelses venligt og er opført i en flot sten med maghonivinduer, vingetegl og zinktagrender. Helt unikt er det at der er installeret solenergi og olievarme hvilken gør, at huset er yderst økonomisk at opvarme.Fritidshuset ligger i et roligt område ca. 600 meter fra stranden og kun ca. 400 meter fra byen og fremstår yderst velholdt og indbydende. Den dejlige lukkede grund og den store fliseterrasse er det perfekte sted til solbadning og hyggelige grillaftener med venner og familie.

INDEHOLDER:
Stor entre med god garderobeplads. 5 gode værelser, alle med loft til kip. Et dejligt køkken/alrum med u-køkken med masser af skabs- og skuffeplads. En stor spisestue og hyggelig opholdsstue med brændeovn og udgang til fliseterrasse. Huset byder endvidere på to pæne badeværelser med hvidt inventar, indbyggede spots. De fleste hårde hvidevarer er enten nye eller af nyere dato, ligesom alle gardiner og senge er skiftet i 2019.

Fra spisestuen er der et flot maghoniparti med udsyn til poolrum med standvandspa, pool og sauna. Fra poorummet er der adgang til et pænt badeværelse med hvidt inventar og indbyggede spots. Overalt i huset er der flot lyst klinkegulv med gulvvarme. Endvidere er her et rigtig fint udhus som er opdelt i 2 rum så det er muligt for ejeren at opbevare private ejendele. Teknikrum og udvendig vand.

BEMÆRK: Affugter er skiftet i 2015. Akkumuleringstank, samt varmvandsbeholder er skiftet i 2018/2019!

Udlejning:
Der foreligger udlejningsaftale med Feriekompagniet. Lejeindtægt i 2019 var kr. 227.224,00 til ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.