Vandflodvej 4, 6857 Blåvand

Spændende ejendom med mange muligheder og en helt central og rolig beliggenhed

Ejendommen her på Vandflodvej 4 kan benyttes til fritidshus såvel som helårsbolig. Her bor du kun få skridt fra bymidten, og samtidig ligger du dejligt tilbagetrukket på en sidevej med gadebelysning og uden uvedkommende trafik. Bemærk også, at der her er tilslutning til offentlig kloak!

Boligen er derfor velegnet til udlejning af 2 dobbeltværelser med egen indgang og tekøkken..
Villaen er opført i 1996 og giver dig 169 m2 bolig, som suppleres af 40 m2 indbygget carport med redskabsrum. Grunden i sig selv er på 700 m2.
Centralt i den velholdte bolig ligger det dejlige køkken-alrummet i åben forbindelse med to lyse stuer. Herfra er der udgang til to gode terrasser, hvoraf den ene er overdækket. Via en entreen er der adgang til et separat soveværelse med eget stort badeværelse. Fra stuen er der adgang til et værelse/kontor.

I modsatte ende af huset er der endnu et badeværelse samt to værelser og et bryggers med et lille tekøkken og plads til en vaskesøjle. Fra bryggers kan du gå tørskoet ud i carporten samt det tilhørende redskabsrum.
Grunden er anlagt med en flot indkørsel og god plads til parkering foran huset, mens baghaven og terrasserne er dejligt afskærmede og private.
Kontakt os for en fremvisning af dette dejlige hus.

UDLEJNING:
Der foreligger ingen udlejningsaftale. Der foreligger et udlejningsbudget fra Feriekompagniet på kr. 145.916,00 ved 32 ugers udlejning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.