Fyrvej 71B, 6857 Blåvand

Super lækkert sommerhus med top beliggenhed og høj lejeindtægt

Nu har I muligheden for at blive de nye ejere af dette særdeles flotte og gennem renoverede fritidshus. Huset, der ligger bare 125 meter fra Blåvand Strand og med udsigt til Blåvand Fyr har i 2019 bl.a. fået et helt nyt stråtag, nye plast vinduer, delvis ny træbeklædning. Huset ligger i et naturskønt og roligt område, der ikke er overbebygget med sommerhuse. Der er under tre kilometer til nærmeste købmand i Blåvand Strand og ganske få skridt til en kølig dukkert. Derudover er der flot natur i nærområdet og kun 300 meter til Blåvandshuk Fyr. Husets charme ses allerede udefra, hvor den nymalede sorte facade og det nye stråtag fra 2019 passer perfekt ind i den smukke natur.

Huset består af et flot lyst køkken fra 2018, som ligger i delvis åben forbindelse med en hyggelig stue med brændeovn. Fra stuen er der kig til fyret og udgang til en dejlig terrasse. Fra køkkenet er der adgang til en dejlig spisestue og også herfra, er der udgang til en dejlig læfuld og lukket terrasse. Derudover får I ikke mindre end 4 værelser, en sauna og to gode badeværelser med klinkegulv med gulvvarme. Her er ligeledes et praktisk viktualierum med et bordarrangement med håndvask samt vaskemaskine og tørretumbler. Til huset hører endvidere et separat aktivitetsrum, så skulle man blive træt af strand og natur er der mulighed for at fordrive tiden et spil pool-billard, airhockey eller en omgang bordtennis.


Når sommeren melder sin ankomst, får I masser af muligheder for at nyde solen. Til morgenkaffen er det oplagt at bruge det hyggelige og gårdagtige område mellem huset og udhuset mod nordøst. På den anden side af ejendommen får I både en syd- og sydvestvendt terrasse, som er leveringsdygtige i eftermiddags- og aftensol. På den syd-vestvendte terrasse er der en helt ny lækker udespa og et fantastisk indbydende opholdsmiljø, som er overdækket af et stort læ-segl som skærmer for sol og vind.

Kontakt os for mere information og en fremvisning af denne skønne ejendom.

UDLEJNING: Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Forventet lejeindtægt til sælger er kr 300.000,00. Huset har været lejet ud fra 01. marts og er allerede pr. 22. juli lejet ud for kr. 265.808,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.