Midtbyvej 1B, 6857 Blåvand

Flot og velholdt ejendom i gåafstand til byen

Nu står denne moderne og centralt beliggende ejendom klar til at danne en skøn ramme om dine fridage.

Med tre store værelser er her seks gode sovepladser, og huset byder ligeledes på et stort, åbent opholdsområde med et skønt lysindfald. Her får du to flotte og rummelige badeværelser, hvoraf det ene har sauna og spabad.
Husets 146 m2 har gulvvarme overalt, og gulvene er belagt med henholdsvis træ og klinker, ligesom her er Troldtekt-akustiklofter til kip. Huset har alle moderne bekvemmeligheder som vaskesøjle, et lækkert og lyst køkken, kabel-tv samt internet, og i stuen sørger brændeovnen for den rigtige sommerhushygge.
Her er integreret carport, og omkring huset findes flere dejlige solterrasser med læ og sol dagen lang. Naturgrunden er omkranset af frodige træer, så her er ganske fredeligt.
Der er kun ti minutter på cykel til Hvidbjerg Strand, som er sydvendt og børnevenlig. Samtidig er her kun en kort gåtur til bageren, butikkerne og de mange spisesteder i Blåvand.
Kontakt os for mere information.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Admiral Strand. Lejeindtægt til sælger i 2018 var kr. 114.856,00. Huset er pr. 30. oktober 2019 lejet ud for kr. 123.414,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.