Gl Hovej 39D, 6857 Blåvand

Lækkert, nyrenoveret fritidshus med pool

I et smørhul med kort afstand til smuk natur, strand, golfbane og historiske vingesus på Tirpitz ligger denne skønne og komplet ugenerede grund med et tilsvarende skønt og rummeligt fritidshus. Ejendommen har i starten af 2020 undergået en stor renovering hvor køkken-alrum, badeværelser og poolafdeling har fået et ordentligt løft. I boligafsnittet er alle vinduer blevet udskiftet og alt er malet indvendigt. Det bliver således ikke mere over- og indtagelsesvenligt end her.


Fritidshuset er indrettet med et stort, højloftet opholdsafsnit, hvor køkken-alrum og stue går ud i ét, og hvorfra der er udgang til den store, sydvendte træterrasse. Der er et gavmildt lysindfald og en god visuel forbindelse til poolafsnittet hvor du ligeledes har et pænt badeværelse og en sauna.

Huset byder derudover på fire værelser samt en hems og endnu et badeværelse. Her er dermed også et godt potentiale for udlejning, og der foreligger en aftale for 2020 og 2021 med Sol & Strand.

Bemærk: Fritidshuset har et luft til vandanlæg til poolen og en varmepumpe i stuen, som hjælper med at holde udgiften til opvarmning nede.

Kontakt os og hør nærmere.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Sol & Strand. Lejeindtægt til sælger i 2019 var kr. 175.084,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.