Hedetoftvej 89A, 6857 Blåvand

Byg dit eget drømmehus på herlig naturgrund i Blåvand

Nu får du mulighed for at erhverve en af de sjælden udbudte sommerhusgrunde i Blåvand. Den dejlige naturgrund ligger i et dejligt roligt og naturskønt område men samtidig i gåafstand til Blåvand By.

Vesterhavet er helt særligt ved Vestjyllands kyst og Blåvand Strand er en af Danmarks smukkeste og længste badestrande. Blåvand Strand kan deles op i en nord- og sydstrand. Ved nord møder I klitlandskaber, der giver mulighed for læ, mens sydstranden er særligt børnevenlig takket være Horns Rev, der strækker sig 40 km ud i havet. Her er vandet lavt, bølgerne stille og sandstranden perfekt til sandslotte.

Blåvand by har med tiden udviklet sig til at være en moderne handelsby med alt, hvad et shoppehjerte kan ønske sig. Her finder du både butikker med tøj, sko og legetøj i kendte mærkevarer og specialbutikker med brugskunst, unikatøj, delikatesser og smykker. Du kan købe frisk fisk hos fiskemanden, nybagt brød hos bageren og snuppe lækker ost og vin fra Hr. Skov med hjem til frokosten.

Glem ikke at besøge Blåvand Bolcher, hvor hele familien kan overvære bolcheproduktionen og nyde en lækker is i den store cafe. I kan selvfølgelig også købe de håndlavede bolcher med hjem. Hos Blåvand Lys kan I dyppe jeres egne lys så de bliver helt som I kunne tænke jer.


Bemærk, at der er et byggefelt på grunden. Matrikelkort med det markerede byggefelt er tilgængelig under sagens dokumenter.TILSLUTNINGSAFGIFTER.:
Tilslutningsomkostninger til el, vand og etablering af eget nedsivningsanlæg afholdes af køber.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.