Mågevej 8C, 1. TV., 6853 Vejers Strand

Hyggelig ferielejlighed kun få minutter fra lækker badestrand

Denne velindrettede ferielejlighed i Vejers Strand er perfekt for dig, der elsker at holde ferie tæt ved vandet. Boligen er lys og venlig, og takket være ejendommens fine placering højt i terrænet er der udsigt over områdets skønne klitlandskab, til Blåvand Fyr.

Gåturen ned til vandet tager blot få minutter ad stien, og du bor stort set lige ved siden af campingpladsen, hvor der er bagerbutik og fine muligheder for indkøb. Området er også kendetegnet ved en helt fantastisk natur. Det er oplagt at cykle en tur i det åbne klitlandskab eller udforske Vejers Klitplantage, der flot omgiver Vejers Strand. Og med den korte afstand til stranden, er der let adgang til dejlige dukkerter i bølgen blå, når lysten melder sig.

Ferielejligheden ligger på første sal i en charmerende ejendom, som tidligere har huset badehotellet. Ejendommen, der er opført i 1937, er ombygget til ti boliger i 1979, og siden er lejligheden løbende blevet vedligeholdt, så den fremstår i en fin stand med en hyggelig og lys atmosfære.

Boligen er godt indrettet med et funktionelt køkken, en dejlig stue med spiseafdeling og to regulære værelser og et lille pulterkammer. Dertil kommer et badeværelse.

Ejendommen ejes af en velfungerende ejerforening med et godt fællesskab og masser af initiativ. Der er brugsret til flere solrige terrasser rundt om huset, og der hører også et gyngestativ og en sandkasse med.

Du skylder dig selv at opleve den dejlige beliggenhed i Vejers Strand, så bestil en fremvisning hos Blåvand Mægleren i dag. Vi glæder os til at vise boligen frem!

UDLEJNING:
Der foreligger en udlejningsaftale med Dancenter. Lejeindtægt til sælger i 2019 kr. 36.948,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.