Søren Gades Mark 5A, 6857 Blåvand

Hyggeligt sommerhus på stor naturgrund nær strand og by

På Søren Gades Mark 5A er det en fornøjelse at spendere sine ferier og fridage, for der er lige kort vej til stranden som til byen.

Det røde træhus fra 1983 byder på 72 hyggelige m2 og ligger på en 2.477 m2 stor, velafskærmet naturgrund. Huset er holdt godt ved lige, senest er der eksempelvis installeret røghætte og isokern i skorstenen. Desuden er hoveddøren udskiftet, og det
samme gælder elmåleren.

Boligen er indrettet, lige som et sommerhus helst skal være: Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, så man kan være fælles om både madlavning og hygge. Stuen har brændeovn og udgang til den store terrasse, som er delvist overdækket. Og så er her tre værelser med i alt seks sovepladser, så både venner og familie kan overnatte her. Endelig er der et lyst badeværelse og et ekstrarum med praktiske vaskefaciliteter.

Kan du se dig selv tilbringe masser af stunder her midt mellem by og vand og omgivet af dejlig natur? Kontakt os for en fremvisning.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Sol og Strand i en begrænset periode fra maj til oktober. Lejeindtægt til ejer i 2018 kr. 50.408,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.