Gl. Skolevej 20, 6857 Blåvand

Topmoderne luksushus med god udlejning

Med en super lejeindtægt i 2018 er dette aktivitetshus i Blåvand et hit, når det gælder udlejning, og det er ikke svært at forstå, når vi ser nærmere på boligens kvaliteter. Villaen er opført i 2017 og byder på 184 topmoderne kvadratmeter med gulvvarme i alle rum samt en meget stor hems. Det lækre Designa-køkkenet er i åben forbindelse med et opholdsrum i størrelse XL, der har over fem meter til akustikloftet.

I et hotel-lignende luksuskoncept har de fem soveværelser desuden adgang til hvert deres badeværelse, så den store familie eller flere familier kan være i huset og samtidig nyde deres private del af boligen.
Billard, bordtennis og dart er en del af de aktive tilbud, og det fortsætter udenfor med en dejlig stor sauna og bruser. Dertil kommer en ugeneret, overdækket og superlækker terrasse med terrassevarmere og udekøkken. Adressen matcher til fulde denne populære villa, der ligger i et ugeneret hjørne af den gamle skolegrund.overfor ubebygget område og kun få minutters gang fra Blåvand centrum. Kom frisk og oplev dette luksuriøse hus med egne øjne. Kontakt os, og vi arrangerer en fremvisning.

Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Lejeindtægt til ejer i 2018 var kr. 259.215,00. Pr. 14. april er huset allerede lejet ud for kr. 280.792,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.