Ved Skoven 11, 6857 Blåvand

Drømmer I om et rigtig dejligt familiesommerhus i det skønne Blåvand? Så har I nu muligheden for at købe dette velholdte og charmerende sommerhus.

Sommerhuset ligger på en stor og afskærmet naturgrund, med masser af plads til boldspild og leg. Hos de mindste familiemedlemmer vil rutsjebanen, sandkassen og gyngestativet falde i god jord, mens I hygger jer på terrassen. Grunden er omgivet af træer og buske, og her har I masser af ro og fred. På de dejlige og delvis overdækkede terrasser kan I nyde de solrige dage helt uforstyrret, og på de lune sommeraftener kan I slutte af med en grillaften.


Det lyse og pæne køkken ligger i åben forbindelse med en rigtig dejlig stue med brændeovn, som sørger for ekstra hygge på de kolde dage. Skal I forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra, har I fra badeværelset adgang til både sauna og spabad. Bagefter kan I tænde op i brændeovnen og lade dagens sidste timer rinde ud i stuen med de knitrende flammer i baggrunden. Huset er indrettet med pæne og komfortable møbler og har 3 fine soveværelser – alle sammen med dobbeltsenge. Fra det ene soveværelse er der adgang til et større depotrum. I huset er der installeret en fjernbetjent varmepumpe, som sørger for, at man aldrig behøver at komme til et koldt hus.


Skal der handles ind til aftensmaden, eller har I bare lyst til lidt shopping, ligger Blåvands centrum kun en gåtur væk. Her er der masser af forretninger, restauranter og caféer, der er et besøg værd.

Et dejligt og hyggeligt sommerhus, som vi glæder os til at fremvise til jer!

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Huset har været lejet ud i en begrænset periode på 23 uger i 2017. Lejeindtægt til ejer var kr. 48.000,00. Budget på kr. 85.645,00 til ejer ved fuld udlejning foreligger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.